Wijkwebsite Zo is Zuilen vernieuwd!

Hoera, Zo is Zuilen is vernieuwd! De website heeft een heel strakke look gekregen. En hij is extra gemakkelijk in het gebruik! Je kunt zelf een activiteit plaatsen op de agenda. Of een artikel of foto insturen. En natuurlijk heel veel nieuws en achtergronden lezen over je wijkje Zuilen. De vormgeving was in handen van Han Hegeman van Haiku webdesign. Het overzetten van al die gave  verhalen werd gedaan door de webkanjers Cathelijne Feenstra, Bart de Bruijn en Gerjanne van Oort. 

Over Zo is Zuilen

Onze stichting geeft de website sinds 2020 vorm en inhoud. De wijkwebsite Zo is Zuilen werd in 2014 opgericht. Jarenlang waren Benno van der Maten en Marcel Reijmerink de drijvende krachten achter de website. Na Marcels verhuizing deed Benno het werk achter de schermen alleen. Wat een klus, daar hebben we diep respect voor!  De website wordt bijzonder gewaardeerd. Hij heeft een prachtige agenda functie en ziet er mooi uit. Hij besteedt veel aandacht aan wijknieuws, heeft een leuke foto-galerij en heeft een schat aan informatie uit de rijke historie van Zuilen.

In april 2020 liet Benno het wijkbureau Noordwest weten te willen stoppen. Omdat de website stil kwam te liggen, heeft Kracht van Zuilen in het najaar van 2020 een nieuw webteam samengesteld en het beheer overgenomen. Deze online webredactie werkt nauw samen met de redactie van het wijkblad. Dat blad (dat eerst Zuilen Deelt heette) hebben we in najaar 2020 dus ook omgedoopt tot Zo is Zuilen!

De nieuwe website is makkelijker te onderhouden omdat hij gebouwd is in WordPress.

Wil jij bijdragen aan het wijknieuws? Wil jij bloggen, vloggen, de diversiteit versterken of een jongerenredactie toevoegen? Neem dan contact op met de wijkredactie via zoiszuilensite@krachtvanzuilen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *