Burennetwerk Zuilen

in Juni 2017 begonnen we met het Burennetwerk Zuilen. Een netwerk voor het uitwisselen van informatie en het matchen van vraag en aanbod van burenhulp. Want Zuilen is een geweldige wijk om in te wonen, maar niet iedereen ervaart dat. Samen kunnen we de buurt nog beter maken. Vanaf juni 2020 kun je via onze website Burennetwerk Zuilen een profiel aanmaken als je burenhulp of sociaal contact nodig hebt of als je het wilt bieden. Help je mee?

Het is een netwerk van en voor alle organisaties en bewoners die in de wijk actief zijn. ‘Powered by’ de Kracht van Zuilen, maar wel van iedereen! De openbare Facebookgroep van het Burennetwerk Zuilen vind je hier. Voorjaar 2023 waren daar al 4500 mensen lid van. Je kunt er oproepjes doen, vragen stellen en vertellen over activiteiten in de buurt. Dagelijks zijn er circa 5 nieuwe berichten te vinden.

Doe mee, want Zuilen deelt!

De buurt steunen kun je op veel manieren. Een vriendelijk gebaar naar iemand die je (nog) niet kent, is al heel veel waard. Als je je aanmeldt bij de nieuwsbrief van het Burennetwerk Zuilen, krijg je op regelmatige basis informatie over wat er speelt in de wijk. We hopen dat je die informatie actief doorgeeft aan de mensen om je heen. En zeker aan mensen die om welke reden dan ook, zelf niet zo goed op de hoogte zijn. We hopen ook dat je af en toe zelf informatie wilt delen of burenhulp wilt geven. Of vragen, als je dat nodig hebt!

Stuur voor contact, meer info of de nieuwsbrief een berichtje naar Burennetwerk Zuilen.