Kom je ons bestuur versterken?

vacature algemeen bestuurslid ; vacature penningmeester

De Kracht van Zuilen heeft een bestuur dat bestaat uit gedreven wijkbewoners.

  • Stephanie Bottse – interim voorzitter, aandacht voor zelfbeheer en verbinding Vorstelijk Complex, voorzitter buurthuisraad de Beatrix.
  • Esther Kersten – bestuurslid, (m.i.v. 1 juli 2019 voorzitter), aandacht voor wijkontwikkeling (abcd), burennetwerk, sociale kaart en burenhulp.
  • Eric Nijst – secretaris, aandacht voor bewonerszeggenschap, wijkontwikkeling, burennetwerk. Is ook voorzitter van de Wijkraad Noordwest (Pijlsweerd, Ondiep, Zuilen).
  • Kristel Jeuring – aspirant bestuurslid, inbreng kennis van strategie wijkontwikkeling, buurtbudgetten en zelfbeheer.
  • vacatures – bestuursleden voor penningmeester, communicatie en de thema’s cultuur/educatie en  groen/openbare ruimte/wonen /duurzaamheid. Hierboven vind je de vacatureteksten!

Kom  het Kracht van Zuilen-bestuur versterken! 

Op dit moment is er plek voor 1 a 2 nieuwe bestuursleden. Een penningmeester en een algemeen bestuurslid voor cultuur en onderwijs, (en) of openbare ruimte, groen en wonen. In het bestuur denk je mee over alle zaken die de wijk versterken en over onze vier grote projecten (bewonersbeheer in het Vorstelijk Complex, burennetwerk Zuilen, versterken van initiatief, en wijkcommunicatie). We vertellen je graag meer. Bel voor nadere info of een gesprek met Esther Kersten, 06-30246536.

Ady Hoitink (sociaal ondernemer met Buro Verschillig en wijkbewoonster) ondersteunt het bestuur als aanjager en verbinder van het bewonersinitiatief en het burennetwerk, en helpt buurtbewoners die goede ideeën hebben op weg.

De bestuurders ontvangen maandelijks een kleine vergoeding voor de onkosten. Ady werkt 1 dag in de week betaald als kwartiermaker van het Burennetwerk Zuilen. We krijgen voor het Burennetwerk Zuilen in 2019 en 2020 een jaarsubsidie van 45.000 euro voor projectleiding en het ontwikkelen van (meer) bewonersgestuurde wijkinformatie en advies.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *