Nieuwe kracht bij Kracht van Zuilen

Graag stellen we Helen Cramers voor, onze nieuwe coördinator!

Mijn naam is Helen Cramers en sinds 1 Augustus ben ik werkzaam als (vrijwilligers-)coördinator bij de Kracht van Zuilen.

Mijn wieg stond in Limburg. Na wat omzwervingen woon ik sinds 2008 met veel plezier in Zuilen. Ik ben moeder van 2 pubers, die ik samen met mijn ex-partner in co-ouderschap opvoed. Muziek is een belangrijke factor in mijn leven; ik luister graag muziek, hou van dansen en draai met enige regelmaat op feestjes als DJ. 

Werken met mensen is de rode draad in mijn loopbaan, die zich grotendeels in de gezondheidszorg heeft afgespeeld.

En nu dus bij Kracht van Zuilen als (vrijwilligers-)coördinator. Alhoewel ik er nog maar kort werk, ben ik nu al onder de indruk van hoe Kracht van Zuilen zich inzet voor de wijk. Ik ben dan ook erg trots dat ik in deze functie bij kan dragen allerlei initiatieven die de onderlinge verbinding in de wijk versterken. Hiervoor werk ik samen met allerlei organisaties in de wijk, maar vóóral met de inwoners van Zuilen.

Dus heb je ideeën die onze wijk versterken, of wil je je op de één of andere manier inzetten hiervoor, neem dan vooral contact met me op. 

En hopelijk spreken we elkaar dan gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *