Versterk de kracht van Zuilen

Bij onze stichting kun je onder meer het volgende doen.

  • Versterken van ons bestuur, bijvoorbeeld t.a.v. cultuur, duurzaamheid of ruimtelijke ordening en wonen. Ook zoeken we een penningmeester! Dus kom eens praten en wordt aspirant-lid.
  • Buurtverbinder worden in je eigen buurt, of actieve buur die burenhulp geeft. Dat doe je in Burennetwerk Zuilen, netwerk voor burenhulp en sociaal contact. Er is een superleuk kernteam. Kijk maar eens op burennetwerkzuilen.nl hoe je kan bijdragen.
  • Lid van de wijkredactie van het Zuilen Deelt magazine. Je werkt samen aan 4 glossy wijkbladen per jaar als bijv. auteur, redacteur, fotograaf, tekenaar of dichter.
  • Lid van de online wijkredactie voor de wijkwebsites Zo is Zuilen, Burennetwerk Zuilen en de bijbehorende facebook-, instagram- en twitteraccounts. Je werkt als auteur, blogger, vlogger, twitteraar, agendamaker, redacteur of websitebeheerder.
  • Helper / organisator bij wijkevenementen, promotie van het Burennetwerk, leuke acties et cetera.
  • Verspreider van het blad, de sociale kaart-folders en posters. Of redacteur van een thema-folder van de sociale kaart, bijvoorbeeld als je hart uitgaat naar (wijk)activiteiten specifiek voor ouderen, kinderen, cultuur of educatie.

Wil je iets anders in de wijk?

Je kunt meepraten in een buurtwerkgroep, het wijkplatform of specifieke thema-groepen. Je kunt actief iets doen bij één van de vele ontmoetingsplekken voor ouderen of bij een werkgroep die een jaarlijks evenement organiseert. Misschien heb je zelf een idee? Zo’n idee waardoor er buurtbiebjes verschijnen, of gemeenschappelijke tuintjes, wandelroutes, een buurtvoorstelling, een kinderclub, een buurtstroomclub, afhaalkoks voor oudere buren, een haak-in, een spullenbieb, of iets heel anders …  Maar dat je het wel even nodig hebt dat iemand met je meedenkt en je aan gelijkgestemden verbindt. Nou daar zijn wij dus voor 😉 !

Neem gerust contact met ons op. We denken met je mee vanuit onze kennis van de hele wijk, maar vooral door naar jou en jouw kwaliteiten te luisteren. En wil jij je commerciële talent inzetten voor je eigen wijk, neem dan ook eens contact op want wie weet versterken we jouw netwerk en daarmee de economie van de wijk.

Bel voor nadere info of een gesprek met Ady Hoitink, 06-55137717 of mail krachtvanzuilen@gmail.com.