Actief worden voor de wijk?

Er zijn heel wat manieren waarop je actief kan worden in je wijk. Kom helpen bij evenementen. Word vrijwilliger bij een van de vele clubs en verenigingen, in één van de buurthuizen en ontmoetingsplekken van de wijk. Of bij zorgcentrum, speeltuin of de bibliotheek. Of kom het bestuur van stichting Kracht van Zuilen versterken!

Als je niet meteen weet wat je wil, kan je ook eens kijken op de website van de vrijwilligerscentrale (www.vcutrecht.nl). Of je praat eens met één van de leden van de Kracht van Zuilen. We denken met je mee vanuit onze kennis van de hele wijk, maar vooral door naar jou en jouw kwaliteiten te luisteren.

Help bouwen aan het burennetwerk!

Je kan natuurlijk ook bij ‘ons’ aan de slag. We werken aan een burennetwerk van verbonden bewoners. We willen dat bewoners gemakkelijker positieve invloed op hun wijk Zuilen hebben. Daar hebben we allerlei plannen voor die je op de pagina over het Burennetwerk Zuilen kunt lezen. Misschien wil jij klusser, folderaar, buurtverbinder, webmaster, chauffeur of buurtcorrespondent voor het Burennetwerk worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Zelf een idee?

En stel dat jij een idee hebt. Zo’n idee waardoor er buurtbiebjes verschijnen, of gemeenschappelijke tuintjes, wandelroutes, een buurtvoorstelling, een kinderclub, een buurtstroomclub, afhaalkoks voor oudere buren, een haak-in, een spullenbieb, of iets heel anders …  Maar dat je het wel even nodig hebt dat iemand met je meedenkt en je aan gelijkgestemden verbindt. Nou daar zijn wij dus voor 😉 !

Als jij hier ideeën over hebt of één van deze dingen wilt helpen ontwikkelen, ontmoeten we je graag. Ook zoeken we mensen die vaardig zijn met sociale media en community opbouw. En wil jij je commerciële talent inzetten voor je eigen wijk, neem dan ook eens contact op! Bel voor nadere info of een gesprek met Ady Hoitink, 06-55137717.